Et lille hjørne af mit venteværelset i Trend


Imens du venter på din tid (hvis du kommer sammen med andre), eller du er kommet for tidligt til din tid, kan du forsyne dig med en kop kaffe/te, eller koldt vand.


Jeg har valgt at hænge orakelkort på væggen til inspiration i forhold til dit møde med den alternative verden hér hos mig.


Ligeledes ligger der et sæt tarotkort du kan underholde dig med hvis ventetiden skulle blive lidt for lang.................

Håndfladerne


I håndfladerne kan jeg bl.a. "læse" lidt om dine medfødte ever og talenter, få "ane-billeder" at se - og se lidt om hvad du kommer fra og hvor du er på vej hen i forhold til dit ståsted i livet.

"Hulen" i Trend                   

Det er så hér det hele foregår....(Når du booker en tid i Trend).


Hér hvor vi kan sidde i ro og finde ud af hvad dine hænder gemmer af spændende oplysninger.


Rummet er desværre ikke så stort, så jeg håber du har lidt god tålmodighed, idet bord og stole som regel lige skal skubbes lidt frem og tilbage så vi begge kan komme til at sidde på en fornuftig måde.


Til gengæld er alt i rummet helt nyt, og stolene rigtig behagelige at sidde på..........


Dog mangler der vist lidt pynt på væggene, men det tænker jeg må komme hen ad vejen i forhold til inspirationen der kommer fra jer der kommer hér hos mig.


Min hule i skoven....


 Jeg har valgt at indrette mig som håndlæser i mit lille hyggelige sommerhus i skoven. Men har dog også fået indrettet en lille hule i min mands butik i Rørbæk som er blevet næsten lige så hyggelig som denne i skoven. 


Mit sommerhus danner rammen om en masse hyggelige familiebegivenheder, og er stedet hvor både jeg og min familie kommer for at slappe af og fejre hinanden når der er noget der skal fejres, så selvfølgelig skal min Kiromantiske verden også være en del af hyggen hér... for jeg nyder simpelthen at være hér i skoven.........