Velkommen i kiromantiens verden 

N.B  Side under opbygning !! 

Ordet Kiromanti kommer af græsk: kiro - som betyder hånd - og mantela - som betyder spådom. Så i bund og grund betyder kiromanti at spå i hænder - i daglig tale kalder vi det blot håndlæsning, et ord der er lidt nemmere at forstå end kiromanti.


Håndlæsning er kunsten i at tolke de linjer, symboler og farver der aftegnes i hænderne - deres form og mønstre. Kiromanti er en meget gammel kunstart der formentlig stammer fra Indien.


Ud over at "se" fremtiden, læser man også på nutiden.... altså, hvad står personen i lige nu, og hvilke redskaber har personen til at klare sig i livet/situationen som den er i dag.


Der læses både på håndformen, som fortæller om de grundlæggende egeneskaber personen er født med, fingerlængde og linjerne i hånden, som giver endnu flere oplysninger om det menneske man læser på. 


Der findes en masse nerveenheder i hænderne der har direkte forbindelse til hjernen, og derfor betragtes det af kiromatikere som et spejlbillede af den personlighed/følelser og den fysiske tilstand hos mennesket man læser på.