Kan du nu ikke finde en tid der passer i din kalender, så send mig endelig en mail med en forespørgsel til andre dage/datoer/tidspunkter, da jeg ofte har andre datoer med få tider.


Du er også meget velkommen til at sende mig en besked via Facebook/Messenger: Ina Heindorf, eller en SMS besked på tlf. 60 47 71 34, eller alternativt så benyt venligst nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 

BOOK en tid :            

Du kan booke en tid i mit online bookingsystem ved at klikke på linket i Lyserødt (Link til at booke en tid i min kalender, men hér kan du kun booke en tid til Trend - skal du have en tid hjemme på min bopæl i Hobro, skal du være rar at sende mig en besked via mail eller SMS) - eller du kan sende mig besked via Facebook (Ina´s Håndlæsning).Indtil videre har jeg kun ledige tider nogle lørdage og tirsdage, da de andre ugedage er afsat til gruppe arrangementer, mit almindelige arbejde m.m.


Booking systemet kan forløbigt kun bruges til booking af håndlæsninger, så er du interesseret i et gruppearrangement eller andet, så send mig venligst en besked eller en mail.


Normalt vis svarer jeg samme dag, men der  kan dog være travle dage, hvor jeg således er nødt til at vente med et svar til dagen efter, så hav venligst lidt god tålmodighed.